Το κατάστημά μας δημιουργήθηκε, από την Έφη Πασχάλη το 1999 στην Νέα Αγχίαλο-Βόλου. Ήταν το πρώτο κατάστημα στην περιοχή για είδη pet shop. Λόγω της έλλειψης ειδών αλιείας σε μία περιοχή όπου η θάλασσα είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας και για βιοποριστικούς και για λόγους διασκέδασης και τουρισμού, προχωρήσαμε μετά από κάποια χρόνια στην επέκταση της επιχείρησης μας. Καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας τόσο στο ψάρεμα όσο και στο κυνήγι καταφέραμε να είμαστε πρωτοπόροι για ακόμα μια φορά στην περιοχή.  Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε μας οδήγησε να επεκτείνουμε κι άλλο το κατάστημα μας έτσι το 2008 μεταφερθήκαμε στον καινούριο ιδιόκτητο χώρο μας 300 τμ και με αυτόν τον τρόπο να εξειδικευτούμε περισσότερο, με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ερασιτέχνη ψαρά, κυνηγού και ζωόφιλου. Σήμερα και μετά από 20 χρόνια η επιχείρηση μας επεκτάθηκε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο στο κατάστημά μας pasxalishop.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων από όλες σχεδόν τις γνωστές εταιρείες ειδών αλιείας, κυνηγιού, camping και pet shop οι οποίες εμπλουτίζονται καθημερινά με νέα προϊόντα.

 

Το smartoutdoors.gr είναι ένα καινούριο Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα με περισσότερα από 40.000 προϊόντα που αφορούν είδη αλιείας, είδη camping, αλλά και άλλα πολλά προϊόντα και αξεσουάρ.

Στις σελίδες μας λοιπόν θα βρείτε τα πάντα για τη θάλασσα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Το smartoutdoors.gr σας παρέχει :

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 70 €
  • Ασφαλείς και Ποικίλους τρόπους πληρωμής
  • Γρήγορους και άμεσους τρόπους αποστολής / παραλαβής
  • Έκθεση 300τμ όπου μπορείτε να βρείτε και να συγκρίνετε από κοντά προϊόντα πάντα με την βοήθεια έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επωνυμία Εταιρείας:
smartoutdoors.gr”‘.

Δραστηριότητα:
Εμπόριο Ειδών Αλιείας, Κυνήγι, Pet shop, camping.

Διεύθυνση:
ΤΚ 37400 – 30ης Ιουλίου και Ζλατάνου 54,  Νέα Αγχίαλος-Βόλου.

e-mail:
info@
smartoutdoors.gr

ΔΟΥ:Βόλου

ΤΗΛ/ΦΑΞ: (+30) 24280 78228

Είμαστε ανοιχτά απο, Δευτέρα εώς Σάββατο 08:00-13:30 και 17:00-21:00 και Κυριακές από 09:00-13:).

Για τεχνικά θέματα και πληροφορίες σχετικά με την παροχή των υπηρεσιών μας παρακαλώ απευθυνθείτε στο email: info@smartoutdoors.gr