Η πληρωμή, μέσα από πλοηγήσιμη διαδικασία στο ταμείο, μπορεί να γίνει με:

Paypal
Πιστωτική με ΑΤΟΚΕΣ δόσεις: Από 2 εώς 6 άτοκες δόσεις (μόνο για πιστωτικές που διαθέτουν πρόγραμμα δόσεων)
Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα
Αντικαταβολή: Επιπλέον χρέωση +2,00€
Κατάθεση: (Τραπεζικό Κατάστημα, e-banking).
Ανάλογα με την επιλογή σας μπορείτε να εξοφλήσετε την οφειλή σας :

Στα τραπεζικά καταστήματα, με τους αριθμούς λογαριασμού ΠΕΙΡΑΙΩΣ:6097-010046-179. Προσέξτε στο όνομα παραλήπτη να αναγράφει Πασχάλη Ευτέρπη-Βασίλειος. Η ρωτήστε τον ταμία της τράπεζας, κατάθεση σε λάθος λογαριασμό δεν μας υποχρεώνει στην αποστολή των εμπορευμάτων.
Με e-banking ,αν διαθέτετε, μπορείτε πολύ εύκολα και απλά να μεταφέρετε χρήματα από τον λογαριασμό σας σε δικό μας λογαριασμό χωρίς καθόλου έξοδα. ΠΕΙΡΑΙΩΣ e-banking:GR 89 0171 0970 0060 9701 0046 179.
Με πιστωτική κάρτα.Το κατάστημα μας για λόγους ασφαλείας δεν δέχεται πληρωμές απευθείας στην ιστοσελίδα του.
Μπορείτε να πληρώσετε με δόσεις ή εφάπαξ την παραγγελία σας. Πολύ απλά όταν θα επιλέγετε τις υπηρεσίες πιστωτικής θα μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλής σύνδεση(SSL) στην ιστοσελίδα της τράπεζας Πειραιώς
Περισσότερες Οδηγίες δείτε εδω
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.